Nya GymGlamNu är omorganisationen av nya GymGlam.se färdig, det har tagit ett par månader längre än jag trodde. Jag hade egentligen inte tänkt att fota om hela övningsbanken till exempel. Det var en spontan grej, jag vet att ni gillar den och jag tänkte att det är lika bra att förbättra den också när jag ändå var i farten.

Förhoppningsvis ska allt fungera som det ska nu här på sajten, alla buggar ska vara hittade och åtgärdade. Mejla mig gärna om ni hittar något knasigt, meddela också vilken webbläsare.

Jag fortsätter att fylla på övningsbanken med övningar, alla är inte riktigt på plats ännu. Tyvärr är många bilder i bloggen borta, jag hoppas på en smidigare lösning än att lägga in dem igen, vi får se – annars har jag ju lite att pyssla med, hehe..

Så vad är nytt då?
Användarvänlighet har varit huvudsakligt fokus samt ett innehåll som motsvarar era önskemål.

Artiklarna är samlade och lättare att hitta bland, övningsbanken ska nu vara lättare att navigera i – förhoppningsvis.

Vem som fixat funktioner, design, layout och en väldans massa kod? Bästa Sandra, vi ska ha ett lunchmöte fredag så kanske får ni möta henne här i bloggen.

Annars då?
Det var ju ett tag sedan. Jo. Bortsett från alla dagisbaciller så är allt som vanligt. Bra alltså. Men Vidar och Tyra har turats om att ha feber sedan början av december, bortsett från de tre veckorna runt jul.

Vidar går på dagis på förmiddagarna och jag hade hoppats på att korta dagar skulle göra att vi kanske skulle slippa bacillerna, men icke.

Tyra har toppnoterat feberligan med 40,6. Erik och jag är i princip polare med sköterskorna som svarar i telefonen på sjukvårdsrådgivningen nu.

Träningen?
Jag turbotränar hemma när tillfälle ges. Varat med att vara förkyld typ. Och så en massa powerwalks så klart, med barnvagnen.

Nu är jag väldigt nyfiken – ni som hittat hit igen och tagit en titt på nya GymGlam.se – vad tycker ni?
/Caroline

Secured By miniOrange