Puss TyraMIN DAG. I onsdagseftermiddags vid 16-tiden kom värkarna i gång, jag som gått runt med en stor handduk i handväskan i veckor för att jag trodde att allt skulle börja med vattenavgång även denna gång. Men, som de säger – det kan börja hur som helst.

22:30 föddes Tyra Tomine Nilsson Söderström, 3415 gram, 50 cm lång, en rödlätt liten sötnos som vi längtat efter, som ni vet. Vidar är nu storebror och tycker att “titti” (=pippi) är en bra ord att kalla henne.

Det var lite extra spännande och se om det skulle bli före eller efter 12-slaget eftersom jag fyller år den 26e maj. Inte lång stund innan hon föddes sa barnmorskan “det blir nog inte på den här sidan av 12-slaget”. Haha.. Den 25 maj är Tyra alltså född.

Fler bilder kommer, även om jag hoppas på att detta snart åter blir en blogg mestadels om träning igen. Hon kommer ju vara med på träningspassen så hon kommer i vart fall figurera här som träningskompis.

Nu är det fullt fokus på amning och på den nya familjen, men vi hörs snart igen förhoppningsvis – det sägs ju att ha 1 barn är som att ha en akvariefisk och att ha 2 är som att ha ett helt zoo. Om detta stämmer hörs vi om en sisådär 18 år när de flyttat hemifrån, hehe… /Världens lyckligaste Caroline

Secured By miniOrange