gravid vecka 26 och ny frisyrnya frisyrenSå här sista veckorna innan bebisen kommer har jag bokat in allt möjligt som jag vill hinna med innan bebisen kommer. En utbildning för att vässa min penna, utbildningar inom teknikprylar, jag jobbar ju med utveckling av träningsappar och även om det inte är jag som programmerar själva apparna så behöver jag ha full koll på alla dessa tekniska prylar. Konferens…

Ett 3 timmar och 15 minuters-besök hos frisören Daniel på Soms Klippotek i Täby. Nu har han fixat min nya frisyr. Slingor och klippning. Han klippte lite extra snyggt denna gång tycker jag, gjorde något special-trick med topparna.

Även Vidar klipper sig på Soms Klippotek i Täby, hos duktiga barnfrisören Sara. Ni missade väl inte när hon stylade honom som Danny Sausedo?

För min del blir det jobb hela helgen, jag har ju som sagt en del att hinna med innan bebisdags. Trevlig helg alla! /Caroline

Secured By miniOrange