jag jobbarJust nu pågår projekt utveckling av alla mina träningssajter, det är större uppdateringar och det här projektet har pågått en längre tid. Till min hjälp har jag professionella webbutvecklare men det är jag själv som projektleder projektet och jag har tagit fram de olika lösningarna baserat på de senaste årens feedback från användarna.

Nya versionen av PT-online-sajten börjar bli klar nu, och det går bra att anmäla sig till träningsutmaningen 5 dagar tabata + kostplan.

Du hittar mer info och startdatum på anmälningssidan för 5-dagar tabata + kostplan, den som vill vara med på startdatum 141013, alltså redan på måndag kan vara det genom att anmäla sig direkt till mig innan 18:00 idag torsdag, via mejl caroline@carolinenilsson.com.

Nu ska jag knappa vidare på min dator och göra klart fler saker. /Caroline

Secured By miniOrange