MammaträningenNu är nya versionen av min mammaträningssajt Mammaiform.se helt klar, den ska vara testad och testad och fungera i samtliga webbläsare, men ser du någon bugg så rapportera den gärna. Det är nästan alltid så att man missar något trots allt testande och testande.

Du hittar träningsprogram för mammor, övningsbank med filmade övningar, artiklar och steg-för-steg-guide mammaträning för att komma i form på enklaste och smidigaste vis.

Jag är så glad för att jag hittade fotografen Jenny Thörnberg, hon har fotat alla bilderna och är för övrigt den bästa fotograf jag någonsin jobbat med.

Det är inte många fotografer som fixar mitt tempo, både arbetstempo och tempot i bilderna, jag vill att det ska vara en känsla av rörelse i bilderna även fast jag ibland står stilla.

Svårt att förklara men Jenny jobbar precis så och levererade bilderna i precis den kvalitet jag ville ha dem. Jag kan ju tillägga att jag gjort 2 fotosessions tidigare med andra fotografer och det resultatet blev inte bra utan att gå in närmare på det.

Ja, jag har höga krav, på mig själv och alla jag jobbar med. Skönt att hitta någon som matchar.

Jenny jobbar inte bara med företagsfotograferingar, hon fotar fantastiska familjebilder också och några av dem finns på hennes sajt. Senare i år ska jag boka en familjefotografering, jag vill ha ett familjeporträtt i vardagsrummet. Hon kan montera fotografier på en slags träplatta och det är så otroligt snyggt. /Caroline

Secured By miniOrange