Arvid och jag11:25, 11:32, 11:37, 11:40, 11:44, 11:48, 11:52, 11:54, 11:56, 11:58, 12:01 och sedan bytte jag ut telefonen och anteckningsappen mot lustgasen. Arvid föddes klockan 13:55 i lördags den 16 november. 4040 gram och 54 cm.

Jag hade några värkar till med start strax före 11-tiden som jag inte skrev upp, men jag ringde BB och kollade så att det fanns plats och sa att vi troligen skulle komma in under dagen.

Då var Erik med Vidar och Tyra på Knatteskutt, de kom hem strax efter 11:00 och jag berättade att vi nog skulle till BB idag. Han tog en dusch och jag hade tre värkar till och hoppades på att han inte tänkte köra en långdusch. Det var dags att åka.

Vi vinkade till Tyra och Vidar som stod i fönstret med sina Knatteskutt-medaljer, omåttligt stolta över de fina medaljerna, det var sista gången för den här terminen så det var ju kul att de hann vara med på det innan lillebror kom på att han skulle ansluta i gänget.

När det väl drog igång så gick det alltså undan. Jag vet fortfarande inte om hon som försökte ta blodtrycket på mig när vi kom till BB lyckades med detta, varje gång hon pumpade luft i mätaren så kom en värk, värken håller ju i sig i minst en minut och sedan är det mindre än en minuts paus tills nästa värk.

Intensivt värkarbete kallas det visst och det är så det har varit tidigare också, fast utdraget på några fler timmar. Jag är väldigt glad för att det blev en så snabb förlossning, även om den var kämpig och smärtsam så klart.

Bilden är fotad på Danderyds BB-hotell tidigare idag innan Erik, Vidar och Tyra kom och hämtade oss. Arvid och jag stannade kvar en extra natt för att få ordning på amning med mera i lugn och ro.

Nu ser jag fram mot bebismys och livet som 3-barnsmamma. Tänk att man får vara med om allt detta härliga. Så glad och tacksam! /Caroline

Secured By miniOrange