nyårsfirareJag har lovat att väcka barnen vid 12-slaget. Förra året vaknade de självmant, det är en hejdundrande fyrverkerishow där vi bor. Jag har lite blandade känslor när det gäller fyrverkerier, jag tycker om att se dem men jag tycker samtidigt att det är hemskt för miljön och ett dumt sätt att spendera pengar (rent privatekonomiskt). Personligen skänker jag hellre pengar till välgörande ändamål istället för att sätta fyr på dem.

Jag tycker faktiskt att det vore bättre om varje kommun tog lite skattepengar och anordnade fyrverkerishow och att det borde vara förbjudet för privatpersoner att hantera den typen av bomber. Det skulle troligen bli billigare i slutändan ändå med tanke på alla personskador och materialskador och bränder med mera som just fyrverkerier orsakar varje år och som läget är just nu så går det åt en hel del skattepengar till att ta hand om efterdyningarna.

Men det var inte det jag skulle skriva om, jag skulle skriva att alla är laddade inför nyårsfirandet. Tyra och Vidar har varit hos frisören, nyklippta och med tre olika färger i håret och glitterspray på det så känner de sig minst sagt nyårsfina.

Barnen brukar dricka äppelmust vid festliga tillfällen, den var slut nu och istället får det bli jordgubbsbubbel, troligen 100% socker och färgämnen, tur det är nyårsafton en gång om året :o)

Barnens nyårsbuffé består av kalkonköttbullar, kalkonkorvar, grönsaker, ostrullar i olika kombinationer på tandpetare.

Gott nytt år! /Caroline

Secured By miniOrange