JUST NU. Saknar redan New York, tänk att tiden alltid går så fort när man har roligt! Det var superskoj att umgås min fantastiska kompis Sara! Det enda jag inte gillar med henne är att hon har emigrerat. Men med tanke på klimatet i det här landet förstår jag henne och har överseende med detta (hon bor i Miami).

Vi har haft det himla mysigt, shoppat, promenerat gata upp och gata ned på Manhattan, ätit trevliga middagar, kollat in utelivet, druckit några koppar kaffe på Starbucks och varit på bio. Vi såg The Other Boleyngirl, en bra film, baserad på verklig historia, rekommenderas. Kan passa på att dela med mig av ett restaurangtips också om någon ska till New York, Asia de Cuba, ligger på Madison mellan 37 och 38 gatan tror jag.

Resan hem gick bra, förutom när jag tidigt i morse av ren förvirring försökte smuggla en halv cola light genom säkerhetskontrollen vid mellanlandningen i Tyskland och valde en vakt som uppenbarligen hade vaknat på fel sida. Han blev jättearg och skällde ut mig efter notor! Man får ju inte ha vätska med sig. Vilket jag mycket väl är medveten om men jag var en aning nyvaken eftersom jag sov hela vägen på planet över Atlanten. Jaja, hoppas han blev av med alla sina aggressioner på mig och fick en bra dag sedan…

I US finns säkert minst tio olika träningstidningar. Jag laddade upp med några stycken inför flygresan. /Caroline

Secured By miniOrange