intervaller på löparbandNu är jag tillbaka på gymmet. Tillfälligt, det är halt som tusan ute så jag har köpt en månadskort på det närmaste gymmet jag kunde hitta för att det ska bli så bekvämt som möjligt.

Först ut en powerwalk med lutning och tempoförändringar på 60 minuter. Förbränna, förbränna.

Jeansen sitter lite väl tajt nu efter alla hembakade lussebullar, jag har inte ätit överdrivet mycket men mer än vanligt de senaste veckorna.

Vidar gillar att baka så jag skyller på honom. Så jag tar till den där gamla uttjatade ursäkten ni vet ”innan jag fick barn så var jag smal och snygg, men sen…” – stackars barn säger jag, att få skulden får något sånt. Det var ett skämt alltså.

Att det nu blir lite extra fokus på fettförbränning från min sida, det är däremot inte ett skämt. /Caroline

Secured By miniOrange