JoesIdag var jag och Arvid till Täby Centrum för att shoppa de sista julklapparna. Vi passade på att dricka juice och äta en grymt god smörgås på Joe & the Juice också. Jag äter sällan bröd men det händer.

Arvid sov i vagnen och jag satt där helt själv och utan dator, det kändes hur konstigt som helst. Om jag hade haft datorn eller iPaden med mig så hade jag ju kunnat jobba lite samtidigt, då tycker jag inte alls att det känns konstigt att sitta helt själv och äta någonstans.

Hur som helst, jag är inte någon lattemorsa direkt, och närmare än vad jag gjorde idag kommer jag nog inte. Det beror på att Vidar inte var den typen av barn som är lämpliga att ha på kafé (när han var mindre), det gick bra fram tills han fyllde 5 månader sedan var det bara att glömma. Han skulle bara hoppa hela tiden. Alltså stå i knät och hoppa medan jag höll i honom. Sedan började han ju klättra. Och sedan gå. Och sedan svinga i takkronor. Det blev förvisso en och annan latte när han var 2-5 månader :o)

När Tyra föddes så var jag mammaledig med båda och då var det verkligen inte läge att gå på kafé, då var det bara lekland och ställen som spårvägsmuseet och lekparker som gällde. När Vidar senare började på dagis så jobbade jag när Tyra sov.

Hur som helst, jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till men det fanns en inredningstidning som jag bläddrade i lite på måfå, är inte så intresserad av sånna tidningar egentligen men något måste man ju göra.

Det var faktiskt fjärde gången gillt för mig på det där stället. Sist bodde Arvid fortfarande i magen. Barnvakten och jag hann med inte mindre än 3 besök dit under de två veckorna vi väntade på att Arvid skulle komma till världen. Barnvakten anlände en vecka i förväg, med en stor dos positivt tänkande så hade jag ju hoppats på att inte gå över tiden denna graviditet (också).

Arvid föddes ju 6 dagar efter utsatt datum. Så vi hann med en hel del, barnvakten och jag, trevligt som tusan hade vi, shopping varvat med några besök till Joe & the Juice i Täby Centrum bland annat alltså. Det är för övrigt ett trevligt litet fik med mycket god färskpressad juice. /Caroline

Secured By miniOrange