dansar
Det är kallt, mörkt och ruggigt! Jag funderar allvarligt på att emigrera till varmare breddgrader! På onsdag bär det som tur är iväg till USA, Florida närmare bestämt.

Det är en veckas jobb i Orlando som väntar (jag vet, visst är det roligt, jag är så glad att jag är en av de utvalda på kontoret Nike som får åka).

Innan jobbveckan – semester i Miami! Yippi! Egentligen skulle jag hälsat på en av mina absoluta favoritkompisar som numera bor där, tyvärr är hon och familjen bortresta precis de dagarna…

Well, vi ska kompensationsboka in en New York-weekend i början av 2008 och träffas där istället. Snälla som de är låter de mig låna deras hus med pool med mera.

Ser verkligen fram emot några dagar på egen hand, även om det så klart hade varit roligare om de hade varit hemma. Jag kommer alltså semestra i Miami helt själv. Det betyder att jag kan göra precis vad jag vill! Träna, läsa böcker, skiva och vila.

Jag har varit i Miami en gång förut, år 2003 för att instruera på ett av världens störta träningskonvent, ECA. Det var en häftig upplevelse. /Caroline

Secured By miniOrange