Hej från ett nattygsbordIdag har vi äntligen fattat en massa beslut när det kommer till nya möbler. Vi har sålt alla möbler i lägenheten utom soffan och soffbordet. Hela familjen delar nu på en madrass 90×200 + soffan. Nattsömnen har varit si och så de senaste veckorna av den anledningen.

Men nu har vi valt sängar till både stora och små, madrasser, bäddsoffa, TV-möbel (väggen i nya huset håller visst inte för att sätta upp TV:n på) (får hoppas att den håller utan TV).

Saker är beställda och kommer inom en eller flera veckor. Hoppas på förr hellre än senare.

Blocket är ju verkligen bra, men ibland vet man ju inte hur lång tid det tar innan sakerna säljs. Så därför fotade vi allt och la ut. Matbordet som vi köpte enkom för lägenhetsvisningen såldes efter fyra veckor. Sängen efter två dagar. För att nämna några exempel.

Nu är beslutsångesten över och det är skönt att vi äntligen bestämt oss. Varken Erik eller jag är särskilt intresserade av möbler. Eller av att åka till möbelaffärer. Erik får för sig ibland att jag tycker det är kul. Så är det alltså inte. Men. Vi är i alla fall överens.

Vi tittade på kanske 50 eller 100 olika TV-möbler. 5 eller 6 eller 7 affärer kanske. Av alla så var det bara en enda som var snygg. Tyckte vi båda, tack och lov.

Ni får se foton när vi flyttar in sakerna i huset, vi kommer inte packa upp dem före dess. Utom madrasserna då, hehe..

Vidar har full koll på konceptet, han säger ”titta hoffor och hängar sen rolit ställe”. I varje butik har vi några minuter på oss, bra att butikerna lägger ut hela sortimentet på nätet också så man kan kolla lite mer noga.

Vidar och Tyra hjälper till på sina sätt. De tycker att alla sängar bör provhoppas. Vidar hittade ett passande nattygsbord. Nu ska vi inte ha nattygsbord. I vart fall inte just nu. Tänk att få plats i ett nattygsbord förresten.

Dagens roliga ställe fick bli Spårvägsmuseet. Det är roligare än det låter. Jag har ju skrivit om det förr. /Caroline

Secured By miniOrange