Mobilgalan på BernsPiffar till oss lite innan middagenPå med den långa svarta och till Berns för Mobilgalan 2012. Självklart gick Susanne och jag dit tillsammans, vi har ju gjort träningsapparna ihop och tog tillfället i akt för att fira vårt samarbete.

Vi har länge tänkt fira att vi faktiskt har producerat tre träningsappar i serien Poworkout och tre till i form av träningsvideos, Träna på 17 minuter, men det har liksom inte blivit av.

GalamiddagMobilgalanDet var en snygg tillställning med gala-stämning, så klart, det var ju gala, Mobilgalan 2012. Vi var i Berns häftiga lokaler. Det är en av mina favoritlokaler faktiskt. Häftiga lampor, högt i tak med mera.

Maten var också mycket god, först ut var en slags skagen toast med en massa räkor, förrätten var godast. Kalv till huvudrätt, där tyckte jag grönsakerna var smarrigast, svampar och morötter i en sån där perfekt konsistens som är helt omöjligt att få till hemma. Efterrätten var äppelkaka tror jag, hur som helst så var den också en fröjd för smaklökarna.

Vi är nominerade

De nomineradePoworkout var nominerade i kategorin ”årets hälsotjänst” och det var även fyra andra riktigt bra appar. Appen Healthy Heros kammade hem vinsten, välförtjänt, den är cool.

Vi hade aldrig hört talas om Mobilgalan tidigare och blev så klart väldigt glada för vi blev nominerade. Vi hade en jättetrevlig kväll, träffade många nya och intressanta människor. Många entreprenörer, det är alltid väldigt roligt.

Jag träffade flera idésprutor, alltså personer som kommer med förslag på hur man kan utveckla sin verksamhet, av ren välvilja, utan att kanske jobba inom samma område, men som öppet hjärnstormar och kommer med idéer, bra idéer dessutom.

Tack för det. Nu ska jag se till att klona mig själv så jag hinner med att genomföra allt bara. /Caroline

Mobilgalan

Secured By miniOrange