anti shake röhnischDetta är mitt första träningsplagg som inte är Nike. Ever. Haha… Vissa av er känner ju till att jag arbetat på Nike i 6,5 år samt varit sponsrad i ungefär lika många år före det.

Nu är det eget företag med träningsappar och min träningssajt GymGlam på heltid för min del och jag strävar efter att vara så objektiv som möjligt. I framtiden kommer jag att synas i allehanda varumärken, självklart i träningskläder som jag själv gillar och ni behöver inte oroa er för smygreklam här, jag jobbar inte så som ni förhoppningsvis redan vet.

Hur som helst, detta är mitt första träningsplagg av annat märke än Nike. Jag fick dessa capri på presseventet som tidningen Topphälsa anordnade tidigare i veckan.

Tack för dem Röhnisch, ser fram mot att testa dem så snart jag kommer i dem. Jag gillar färgkombinationen men inte materialet, vi får se om det ändrar sin när jag kan testa dem på riktigt. Nu är jag ju höggravid och jag vågar inte ens försöka.

Kul namn på träningstajtsen – Anti Shake – låter som något jag kommer ha användning av efter graviditeten, haha… /Caroline

Secured By miniOrange