Tommy Hilfiger snygg jackaTommy HilfigerTommy HilfigerTommy HilfigerTommy HilfigerTommy HilfigerTommy HilfigerIkväll klonade jag mig själv och var på två tillställningar samtidigt. Först till Tommy Hilfiger på Biblioteksgatan 16.

Där provade jag den gröna och drabbades av beslutsångest. Sedan gick jag på kokosfest och sedan tillbaka till mingelkvällen på Tommy Hilfiger igen.

Okej, jag joggade hit och dit. Samtidigt som jag sms:ade Erik för att kolla om allt var lugnt hemma. Det var det, båda somnade 19:10. Trodde Erik skojade.

Jag bestämde mig till slut för att inte köpa den gröna. Den var snygg men ändå inte riktigt min stil med ränderna i fodret. Jag är ju ingen märkesdonna heller.

Men jag måste säga ändå att Tommy Hilfiger gör snygga grejer, trodde nog att kläderna skulle vara lite mer präktiga och tråkiga måste jag bekänna. Jag har inte kollat in Tommy Hilfiger så noga tidigare. /Caroline

Secured By miniOrange