MIN DAG. Pust och stön. Att vara höggravid beskrivet med tre ord. Idag ringde jag och beställde middag från en restaurang när jag trodde det var 10 minuter kvar att gå från lekparken, 25 minuter senare hämtade jag maten, haha, sedan tog jag bussen de två stationerna hem.

Nu närmar det sig den 21 maj, som jag längtar! Denna graviditet har inte varit på något sätt lik min förra. Då struttade jag runt, seglade långseglingar och så vidare. Nu har det varit stora svårigheter att röra sig över huvud taget ända sedan december. Jag längtar till att föda, haha, trodde aldrig jag skulle skriva så, den smärtan!

72 kilo väger jag nu, i vanliga fall väger jag under 60 kilo, 55 i toppform. Inte för att det spelar någon roll egentligen, sist tog det 30-40 mil promenader i rask takt för att återskapa formen, i kombination med korta, effektiva styrkepass.

Jag hoppas att allt kommer gå bra med förlossning och allt. Längtar till träningen, planen är raska promenader även denna i gång och styrketräning med min träningsapp PoWorkout (som består av just korta, effektiva styrkepass). /Caroline

Secured By miniOrange