mina bootsUnder ganska många år åkte jag ganska många gånger till USA, oftast New York. Nu är jag hellre i Sverige med familjen, bortsett från i våras då när hela gänget åkte till Miami för att hälsa på en av mina absoluta favoritkompisar, som numera också har en stor, skön familj.

Hur som helst. I New York, eller vart i USA jag nu än har befunnit mig, så har jag alltid shoppat G-Star Raw, jeans, koftor, tröjor med mera. Den i SoHo är min favoritbutik i New York.

G-Star Raw är ju ursprungligen från Nederländerna, och jag körde förbi deras kontor i Holland nästan dagligen när jag bodde i Amsterdam (under 6 månader när jag jobbade på Nikes Europakontor på den tiden jag var kontorsråtta på Nike), så jag påmindes alltså om dem dagligen och kollade in kläderna i butikerna också givetvis – men shoppade inget. Konstigt va? Jag tror att de skickar den snyggaste kollektionen till USA helt enkelt.

En annan grej jag alltid shoppar i New York, också helst i SoHo, är skor från Steve Madden. Gissa om jag blev glad av att hitta Steve Madden i Sverige? Låt mig få presentera. Mina nya höstboots! /Caroline

Secured By miniOrange