Vidar och Tyra in actionUpp i ottan för att fixa matsäck och komma iväg i tid för att möta upp Vidars förskola som skulle på utflykt till Tekniska museet. Jag och Tyra fick följa med (Tyra har inte börjar på dagis ännu).

Väldigt roligt tycker jag, det är ju inte alla förskolor som vill att föräldrar hänger med men det får man här och jag tänker försöka följa med på så många som möjligt. Det var jätteroligt att få lära känna barn och personal lite bättre och självklart också kul att se hur Vidar är när han är med sina kompisar.

Jag har helt missat Tekniska museet, att det finns. Vilken miss! Det är verkligen ett jättebra utflyktsmål. Massor av saker att titta på och två lekavdelningar. En grävskopesimulator, sportavdelning med dans, hoppgrejer, klättergrejer med mera, tågbana, dominobrickor och en massa saker att experimentera med.

Idag var vi ju där med dagiset och jag är inte typen som lägger ut bilder på andras barn så därför blir det bara en bild idag. Vi kommer åka dit fler gånger och då ska jag fota mer och göra ett sånt där tips-på-bra-barnaktivitet-blogginlägg som jag brukar göra. Så länge rekommenderar jag att kolla in Tekniska museets hemsida. /Caroline

Secured By miniOrange