JackaNu har jag testat jackan jag fick från Röhnisch i flera väder och jag kan meddela att den är precis som en jacka ska vara. Inte för varm, jag tror att det är nån typ av funktionsmaterial i den så att den andas, men ändå varm när det är kallt.

Dessutom är den väldigt snygg, det är ju förvisso en smaksak, men jag gillar den och så är det några som kommit fram och undrat vart jag köpt den som letar lång modell jacka. Jag valde den knallrosa varianten, jackorna från Röhnisch finns i fler färger och modeller.

Ännu ett plus för denna jacka är att den tar liten plats när man viker ihop den, vilket är bra på resan till exempel (i alla fall jämfört med mina andra långa jackor, som jag ändå gillar också). /Caroline

PS: Ni kommer kunna tävla om en jacka från Röhnisch här på bloggen strax.

Secured By miniOrange