min nya bil
Nu är jag pigg, glad och utsövd! 12 timmars sömn, inte illa! Men har man semester så har man… Nu är det dags för en sen morgonpromenad på stranden här i Florida, eller kvällspromenad blir det ju om man räknar Sverigetid.

Det är tydligen väldigt enkelt att köra till stranden en Blvd rakt ned bara. Men det skulle det ju även vara enkelt att köra från flygplatsen! Haha!

Bäst att ta det säkra före det osäkra – in med allt långt blont hår i en knut och på med hoodhuvan, ifall att jag hamnar i gangsterkvarteren igen så är det lika bra att försöka smälta in. Skämt och sido, det är tydligen långt till dem härifrån så jag hoppas att jag klarar att hålla mig borta därifrån…

Här är en bild på den skitsnygga caben och den är MIN. I vart fall i några dagar. Hihi! /Caroline

Secured By miniOrange