God morgon gott folkBörjar dagen med att kolla in årets höstmode och en kaffe latte. Okej, den riktiga början var att servera gröt till Tyra.

Erik fixar gröt till de små och kaffe till de stora här hemma de flesta morgnar medan jag piffar, han behöver inte lika mycket pifftid som jag och kan alltså ägna sig åt andra saker.

Idag ska vi besöka en förskola i Österskär, den där förorten vi ska flytta till, där vi kommer att bo i ett hus alltså.

Förskolan vi ska besöka ligger inte nästgårds men verkar passa in på beskrivningen för vad vi söker. Jag är ju minst sagt petig när det kommer till dagis som ni vet.

På tal om huset, vi ska dit i morgon med en besiktningsman, ska fota några bilder då om jag får tillfälle.

Vi gjorde avkall på det här med att det ska vara lättillgängligt. Huset ligger på ett berg och enda sättet att ta sig dit är en massa trappor. Inte barnvagnsvänligt alltså.

Som Erik sa ”man kommer hålla sig ung och rask” när vi pratade om just trapporna. Det är ju vanligtvis han som packar bilen när vi ska någonstans, idag har vi hiss direkt ned till garaget här i huset och det betyder en väldans massa vändor med hissen upp och ned.

Nu blir det alltså trappor istället, ned till bilen som kommer vara parkerad i markhöjd och upp på berget igen. Alla med barn vet ju hur en helt vanlig packning kan se ut.

Jag är inte den som är den, trappträning är grymt bra träning och om någon förespråkar det här med vardagsträning så är det jag.

Ni ska åtminstone få se trapporna i morgon. Säljarna kommer ju vara hemma så jag kan ju inte gå loss med kameran helt vilt som ni förstår.

Passar på att önska er alla en riktigt fin torsdag! /Caroline

Secured By miniOrange