Idag har vi varit till lekparken trafiklekplatsen i Täby som jag skrivit om förut. Den är helt fantastisk, en lekpark med små vägar, rondell, järvägsövergång och olika trafikmärken – precis som det ser ut i verkligheten fast för barn att cykla i.

Vidar fick en ny sparkcykel i julklapp, en så kallad tricksparkcykel och den håller för 80 eller 100 kilo, även för mig alltså. Jag tror det var första gången jag sparkcyklade och det var jätteroligt!

Väldigt bra träning för knästabilitet också. Det var inte lika lätt att sparkcykla med vänster ben som med höger, jag påminner alltid Vidar och Tyra att byta ben ibland så att kroppen får jämn träning. Så jag får öva lite :o)

Nu undrar jag om sparkcyklar fanns för 30+ år sedan? Jag kan inte minnas att jag såg det som barn.

Nu är det sovadags och jag funderar på vad vi ska hitta på i morgon söndag, egentligen skulle vi på barnkalas men det är inställt eftersom barnet har influensan.

På tal om barnkalas så har Piratsessan tips för den som vill anordna ett danskalas hemma, det kan man göra med Piratsessans barndansappar.

I morgon, det skulle vara roligt att testa Brick Build Academy, ett nyöppnat legolekland på Gärdet i Stockholm, där barn och vuxna kan bygga lego. Men jag tror vi undviker inomhusaktiviteter just nu eftersom det varit tre veckor med mestadels VAB, om det finns några baciller som barnen inte har haft så vill vi inte ha dem :o)
/Caroline

Secured By miniOrange