HM sport fall 2013linne bakmilitärgrön träningstoppmilitärgrönt och gråttgrönt ribbar träningslinnerosa fin detaljrosa och svartHM Sport plockar in höstens trender från det övriga modet i form av militärgrönt och oversized tröjor. Stilmässigt så är HM Sport överlägsna, kvaliteten och materialvalet är dock varierande men det blir förbättringar varje säsong. Prova och känn innan du slår till är mitt tips.

Mina favoriter är den militärgröna sporttoppen, de ribbade linnena som är både prisvärda och i bra kvalitet (finns i vitt och militärgrönt), linnet med genomskinliga ränder och underdelarna i det där sköna materialet i bomull med funktion och träningströjorna med lång ärm som går att rulla upp och styla med knutar.

På linnen och träningsjackor finna många snygga detaljer, utan att för den sakens skull tappa funktionaliteten. Många sportföretag lyckas göra träningskläder med snygga detaljer men glömmer samtidigt bort att det är bra att kunna ha en sporttopp under utan att det ser tokigt ut eller känns konstigt. /Caroline

Secured By miniOrange