Denna midsommar firar jag i New York med start på Union Square. Äter frukost i väntan på att passen ska börja. Bagel med cream cheese, kalkon och tomat… Till det en Cola Light med limesmak. Inte den nyttigaste frukosten så att säga, men det är inget jag äter varje dag. Bagels är en favorit som jag ofta är i US och typ aldrig i Sverige. Och inte heller dricker jag läsk till frukost vanligtvis.

I bagelaffären såg jag en amerikansk versionen av Cola Lighten – med vitaminer adderade. Som att tillsatta vitaminer skulle göra läsk nyttigare hehe…

För min del blev det dock den med lime. Saknar den i Sverige. Inte så väldans svår smakkombo att fixa själv i och för sig. Förr fanns den lightcola med vanlijsmak i detta land. Den gillade jag! Men tydligen inte så många andra eftersom den inte längre produceras.

Snart ska jag bege mig till gymmet Equinox på 19th Street och Broadway, för att gå på först danspass och sedan yoga med Patricia Moreno.

Ni som varit på Nikekonventen i Sverige känner till henne. En av mina favoritinstruktörer!

Glad midsommar till er alla!
/Caroline
Vägskylt i korsning vid Union Square.

Secured By miniOrange