midsommarstångVi firande Midsommar på Grinda, tog turbåten ut till ön där segelbåten Cheerio och den andra halvan av besättningen väntade.

Tyra funderar över midsommarfirandetVi ska alltså hoppa som grodor runt den där gröna saken? Tillsammans med alla andra på den här ön? Jag är inte den som är den men…

midsommar på GrindaNu är både Vidar och Tyra så pass gamla att de uppskattar det här med dans kring midsommarstången. Bebisen i magen stampade takten. De tyckte det var kul i säkert 20-30 minuter, sedan vill de gå och äta glass.

sockerdrickaÄntligen Sockerdricka! Som Vidar letat efter det (Emil i Lönneberga dricker ju det), att han skulle hitta det i en affär på en ö var lite otippat. Men gott.

jag och VidarDet är inte helt ovanligt att det landar helikoptrar på Grinda, jag tror det går att åka helikopter istället för turbåt via något företag. Vidar spanar efter en helikopter. Jag är gravid i vecka 20.

Grinda och segelbåtarFlaggspel och segelbåtar. En fin midsommarkväll på Grinda. Vi hade en förhållandevis avslappnad midsommar för att vara på en båt med Vidar och Tyra. Tack vare all inclusive och den andra halvan av besättningen.

Det var årets andra tur med segelbåten för oss, vi får se om det blir fler. Vidar och Tyra klättrar på väggarna ombord, svingar i gardinstängerna av rastlöshet. Å andra sidan gillar de andra stunder med båtlivet. Som när vi väl är på plats vid en schysst brygga, med en schysst badstrand i bästa sommarväder.

Målet är att försöka pricka in några sådana dagar i sommar också. Men först ska jag jobba ikapp, jag har hur mycket jobb som helst att göra innan semestern. I juni har jag enbart jobbat med PT-online och ett projekt med träningsapparna Poworkout och jobbar kvällar med start 18:00, 19:00, 20:00 eller 21:00 och slutar runt midnatt.

Mitt eget val och det bästa med eget företag, jag har nämligen kunnat vara med mina barn på dagarna. Vi har gjort en massa roliga saker. Som jag inte hunnit blogga om ännu. Men det vore en underdrift att säga att jag inte är trött, det blir långa dagar. Upp vid 06:00 eller 07:00, Tyra har slutat sova middag så det är fullt ös från morgon till kväll.

Familjen och företaget, det är det enda jag prioriterar just nu. Var sak har sin tid och jag är glad för att jag har laddat upp med tjejkvällar, mingel, vimmel, nattliv, restaurangbesök, bokläsning, biobesök med mera innan jag blev mamma. Nu saknar jag inte sånt tack o lov. Idag gör jag helst ingenting utan mina barn, familjen är ju det nya gänget liksom. /Caroline

Secured By miniOrange