Inne på Miami ZooFlamingosNy dag och 12 timmar sömn för Vidar, Tyra och mig. 10 för Erik. Nu är det ordning och reda igen.

En heldag på Miami Zoo. Vilken rolig lekpark. Fint mottagande av ett gäng Flamingos. De står och sover på ett ben. Det kan man ju kalla balanssinne.

TigerTigrarna är nästan läskigt nära. Man kommer nära alla djuren – men ändå på ett behörigt avstånd tack och lov.

Tyra pekarVidar och Tyra promenerar och letar djurTyra spatserarKramKolla djurenTitta där syrranBra utsiktSnyggingTitta där morsanKamelFin björnVidar visar sitt plåsterKram till björnenpuss björnenFörutom en massa djur att titta på finns även djur att leka med. Bredvid de levande lurviga björnarna bor den här barnvänliga björnen. Populär. Vidar ber er uppmärksamma plåstret på knät, han ville ha en bild särskilt på det, han ramlade nämligen precis innan och skrubbade knät.

Kolla in de därFinaLejonkungenElefanterElefant på promenadWowGorillaVilken dag

Vilken rolig dag vi hade på Miami Zoo. Vi hann inte se hela djurparken, men det mesta. Om man är i Miami med barn så är detta ett toppenställe. Hit skulle man kunna åka flera gånger.

Det finns även ett tåg som man kan åka med för att få se djurparken i fågelperspektiv – verkade häftigt, men det hann vi tyvärr inte. Det går även att hyra en familjecykel om man vill trampa runt istället. /Caroline

Secured By miniOrange