Tyra Vidar och jag på Miami Beachpå stranden i MiamiErik och Vidar jagar vågorjaga pippiVidar på strandenNu tar jag digsnart ikapphär kommer VidarVidar på Miami BeachNu springer jagTyra och jag på Miami BeachJag Tyra och VidarMiami Beach och sand, vatten och en minst sagt behaglig temperatur. En bra kombo. Vidar var troligen den enda på stranden med vinterskor. Kanske i hela Florida.

Vi fick inte tag på några sommarskor till Vidar innan vi åkte, det är inte riktigt säsong för det i Sverige nu och de han hade i somras är nu 2 storlekar för små.

Vi gick till en butik med sandaler med mera. Vidar vägrade. ”Jag vill ha vinterskor.” Han var bestämd. Okej tänkte jag. För idag. Han kunde ju vara barfota på stranden i alla fall.

Vidar hade hur kul som helst på stranden och gjorde livet farligt för måsarna. Han är ju ruggigt snabb och hann nästan ikapp några av de han jagade. Vågorna var roliga att jaga också.

Han var sugen på att simma ut till den där båten. Det är varning för hajstim här i Florida just nu så det var inte aktuellt, dessutom var ju båten flera kilometer eller kanske mil bort.

Tyra tycker inte om det här med sand, vi får se om det ändrar sig under veckan. /Caroline

Secured By miniOrange