Idag fick Tyra hänga med mig på jobbet. Eller på ett möte, men ändå, och sedan gjorde vi annat skoj. En sån där Mamma-Tyra-dag, eller som Tyra säger ”tjejerna”. Tyra har sällan varit så laddad, tog på sig finklänningen och stod redo vid dörren med kläderna på i säkert 5 minuter innan vi skulle åka.

Tyra är en underhållande liten dam. Omedvetet superkul. Som till exempel, när jag ibland, ofta när jag är stressad, säger/vrålar ”kom nu Tyra”, så säger hon:
”Mamma, du kan säga; Snälla, RARA Tyra, kan du komma nu?” med sin allra gladaste, lugnaste, trevligaste röst och låter samtidigt som en förskolepedagog.

Just nu är min gissning att hon kommer jobba som stylist när hon blir stor. Hon har ofta åsikter om andras klädval, en dag hämtade hon en skjorta i Eriks garderob, knatade med bestämda steg fram till honom och sa:
”Pappa, jag gillar inte riktigt den där färgen (och pekade på någon färg i skjortan), här är en finare som du kan ha istället.”

Dagen till ära fick jag låna ett hårspänne av henne, neonrosa, precis min stil :o)

Jag är så glad för att jag får umgås med denna lilla dam, hon är helt fantastik.

Så, barnboksmöte check, berättar lite mer om det i morgon, och sedan lite shopping och lunch inne i stan med Tyra och därefter åkte vi till en av mina kompisar och fikade lite. /Caroline

Secured By miniOrange