Soms Klippotek i TäbyDagens frisyrEn och annan undrar hur mitt hår kan vara som det är. Det är inte min förtjänst. Jag går till Daniel på Soms Klippotek i Täby med jämna mellanrum.

Jag brukar se ut som att jag är på rymmen från en schampo-reklamfilms-inspelning när jag går därifrån trots att jag alltid ser ut som en fågelskrämma när jag anländer.

Vilket är helt otroligt eftersom det är sällan som jag kammar mitt hår ärligt talat, jag gillar för övrigt den där lite stuliga looken till vardags.

Hur som helst, jag förstår att Daniel är så duktig frisör som han är, det märks nämligen att han är så där genuint intresserad av det han gör och att det här med hår och styling är hans passion.

Varje gång jag frågar en fråga om något som har med hår eller hårgrejer att göra så får jag ett svar som gör att jag tänker ”wow, han kan verkligen det här”.

Nu senast kom vi in på ämnet våffeltång på tal om 80-talsfesttema, han förklarade att den används idag också i viss styling, nära hårbotten och att det blir snyggt under vissa omständigheter i samband med tupering. På ett intressant vis.

Daniel driver Soms Klippotek i Täby och har flera anställda som så klart också är jätteduktiga, Sara klipper Vidar ibland och hans frisyr på de här bilderna är ju helt fantastisk.

Ser redan fram mot nästa besök och då ska jag minsann komma ihåg att föra över pengar till mitt eget betalkort innan, jag trodde att jag gjorde det idag också men det verkar som att jag knappade fel någonstans på vägen.

Vilket ledde till att jag var tvungen att använda Eriks och mitt gemensamma betalkort och det i sin tur innebär att Erik numera vet vad det kostar att gå till frisören och eftersom jag har långt, tjockt och tidskrävande hår så är det något som jag har försökt undanhålla så länge som möjligt.

Nu är det alltså kört. Om han säger något så tänker jag köra något slags resonemang om att se familjens hårbudget som en slags enhet och eftersom Erik aldrig går till frisören så kanske det kan gå hem. /Caroline

Secured By miniOrange