Jag jobbar hela sommaren med PT-online och det är fullbokat sedan länge (första lediga startdatum är 3 augusti, i skrivande stund). Det är fantastiskt roligt att många väljer att passa på att bana in nya träningsrutiner och etablera medvetet ätande under sin sommarledighet.

Många väljer alltså att göra en formsatsning på semestern – SÅ smart! Då finns ju per automatik mer timmar tillgängliga eftersom man inte är på sitt jobb, cirka 40 timmar + eventuell restid till och från arbetet närmare bestämt. En formsatsning behöver inte alla de timmarna så dessa smarta personer har tid för annat också.

Det absolut viktigaste för att lyckas med sin träningssatsning är att frigöra TID för träningen. Alla HAR tid, närmare bestämt 24 timmar per dygn, varken mer eller mindre. Den stora frågan är vad som äger rum under dessa 24 timmar och hur pass medveten man är om hur man spenderar sina timmar och minuter. För att ”hinna” träna och skapa resultat så behöver man vara/bli väldigt medveten om ju det.

Det är en sak jag jobbar med ihop med mina PT-onlinekunder och de som lyckas nå sina mål är de som lyckas bäst med att rensa kalendern och boka in sina träningspass på tider då det faktiskt är rimligt att träningen också kan bli av. (Bara för att det finns en lucka i kalendern på kvällen klockan 22:00 så är det inte realistiskt att träningen blir av den tiden på dygnet, i vart fall inte tillräckligt ofta för att det ska bli resultat.)

Själv är jag en mästare på tidhantering, jag har sett till att lära mig det för att kunna kombinera 3 barn, ett företag och träning med mera. Det är inte alltid enkelt, det är många tider att passa och fullt upp och höga stressnivåer många gånger. Det går dock bra på det stora hela, och anledningen är att jag helt enkelt skippar väldigt många saker. Det är mycket jag väljer att INTE göra, och det är alltså delvis det som är hemligheten, två mycket bra ord att kunna svänga sig med på ett trevligt sätt = ”nej tack”.

Jag jobbar dock inte på helgerna, och nu är vi på väg mot en av ö-favoriterna! Jag har också flytväst på mig, under jackan, om någon undrar :o)
/Caroline

Secured By miniOrange