Terminen invigd och första träningspasset på gymmet instruerat! Jag tyckte själv att det var väldigt skoj och jag hoppas deltagarna tyckte detsamma. Ville köra ett back-to-basics-pass på ett jobbigt och roligt vis. Jag tror jag lyckades, i vart fall känns det som så i mina ben så här i efterhand. Jag varvade utlärningen av koreografin med styrketräning, ska försöka få till mer detaljerad beskrivning så småningom till er instruktörer som brukar vilja ha.

Vidar spenderade lite kvalitetstid med Pappa Erik i personalomklädningsrummet under tiden jag instruerade passet. För säkerhets skull berättade jag för gruppen att jag hade en bebis i omklädningsrummet, ifall han skulle bli akut tokhungrig även fast han var proppmätt, man kan ju aldrig veta riktigt säkert. Jag är osäker på om jag berättade att även Pappan var där, hoppas gruppen inte fick uppfattningen att jag lämnat en bebis själv där, haha..

Träningsoutfit: Lila seamless linne, styrketräningshandskar, tech tight och bold sister-skor, Nike. /Caroline

Secured By miniOrange