Se till att det händerIdag är det den 24 september. Idag för 3 år sedan var jag mycket förväntansfull. Det var nämligen det datum då Vidar var beräknad.

Jag minns att jag åt lunch med en kompis och hälsade på hennes kollegor och när de frågade ”jaha, när är det dags?” så svarade jag ”idag”. Haha. Det var spännande.

Men det blev inget besök till BB idag för 3 år sedan. Vidar fyller 3 år på fredag och önskar sig ett gult paket med gula klossar. Det är något han önskat sig i ett halvår.

Nu är det måndag och en spännande vecka. Mammaträningssajten är nu live! Yippi! Jag håller på för fullt att uppdatera länkarna, så ber om överseende med det, men mejla gärna om du ser stavfel eller annat konstigt, jag blir glad av sånt eftersom jag vill att Mammaiform.se ska vara så bra som möjligt.

I helgen har vi besökt olika kompisar, vi snyltar middagar lite här och där eftersom det är flyttkaos hemma med kartonger överallt. Mycket trevligare hos andra, haha, vi får bjuda tillbaka när vi flyttat.

Vi var till Mio en sväng i helgen också, därav bilden. De har en slags tavla som ser ut som ett fönster där det står ungefär ”some people dream it would happen, some people wish it would happen, others make it happen”.

Precis så är det ofta när det kommer till träning. Vissa otränade stannar vid dröm- eller önskestadiet. Men många gör faktiskt något åt saken.

Det går. Håll motivationen på topp med nya träningsprogram. Kolla in träningsprogrammet Stark, slank och spänstig, jag lovar att du får träningsvärk hur vältränad du än är.

Ett träningsprogram för alla är Coreträning i plankan, börja på din nivå, om det så ”bara” är en enda repetition per övning. Du kommer att bli starkare för varje gång du tränar. Make it happen liksom. /Caroline

Secured By miniOrange