Min nya datorNu börjar jag komma i ordning igen jobbmässigt efter flytten. Saker och ting har inte riktigt hittat sina platser ännu men det blir bättre och bättre för varje dag.

Idag besökte jag Sveriges första riktiga Apple Store, den ligger i Täby Centrum. Jag är lite extra glad för att vi bor så nära Täby Centrum nu, mitt favoritköpcentrum, det påminner mig om köpcentrumen i USA.

Idag har jag shoppat en ny dator. Jag har verkligen längtat efter att MacBook Pro skulle komma med retinaskärm, det har ju ryktats om det länge. Nu är den här. Ikväll ska den installeras.

Min gamla dator har gjort sitt, det tar alldeles för lång tid att jobba med bilder och träningsfilmer med mera. För att kunna skapa appar och träningssajter är det viktigt med en snabb dator. Nu ni. /Caroline

Secured By miniOrange