TÄVLING. Äntligen hemma! Eller, jag har varit hemma ett par timmar och fixat nu. Vilket busväder det var från Linköping! Inte roligt att köra i. Men i övrigt gick bilresan från Amsterdam via Hilversum, genom Tyskland,
Danmark och en del av Sverige mycket bra.

Stannade till i Gränna och åt lunch på Gyllene Uttern, ett ställe vid Vättern med en fantastisk utsikt. Inte långt ifrån handlade jag polkagrisar som jag tänkte skicka ned till mina kollegor i Holland så de inte glömmer bort mig. Polkagrisar är ju typiskt svenskt…

Handlande även några som jag tänkte lotta ut till er härliga läsare. Vill du vara en av sex som vinner en äkta polkagrisstång från äkta Gränna?

Mejla då ett kreativt svar på tävlingsfrågan nedan till mig senast onsdag 1 april. Märk mejlet Polkagris :o)

Tävlingsfråga: Vilken typ av inlägg gillar du bäst och vad skulle du vilja läsa mer om här på GymGlambloggen?

Secured By miniOrange