Coola t-shirtssvarta tajts med lite väl stor loggaKnalligt snyggt linneFunky linnenSnyggaste toppen jag sett på längeFrän jackaSnygga detaljerFärgladI helgen landade ett nytt varumärke träningskläder här i Sverige. Lorna Jane, från Australien, de passade på att kombinera lansering med mässan Allt för Hälsan.

Jag kände och klämde på träningskläderna och måste säga att jag är imponerad. Å andra sidan är detta inget nytt varumärke, det har funnits sedan 1990 och har inte mindre än 130 butiker världen över så det känns som att de kan sin sak.

Fräna och nytänkande detaljer, fina färger och en bra mix av roliga linnen och plagg med bomullskänsla (som jag föredrar) och funktionsplagg.

Jag borde ha slagit till på den där toppen i grått med leopardmönster. Vadderad också, något som är bra i kalla träningssalar. Man får leta febrilt efter den typen av träningstopp, få sportvarumärken har dem.

Jag är inte helt säker på var Lorna Jane kommer att finnas till försäljning, i vilka butiker eller online, men jag hoppas att de öppnar en egen butik.

Jag saknar träningskläder av den här typen och tycker att detta känns som ett lyft för Sveriges sportmode. Välkommen hit Lorna Jane! /Caroline

Secured By miniOrange