Vidar paa spaarvaegsmuseetPå plats vid min lilla svarta för att jobba lite efter ett svettigt hemmaträningspass. Erik befinner sig på party iförd smoking och solbrillor. Tyra och Vidar sussar.

Just nu jobbar vi (Susanne och jag) för att ta över USA med våra träningsappar Poworkout ni vet. Och vi växer.

Jag har tokfokuserat på PR och marknadsföring de senaste 3 månaderna och det har gett resultat. Vilket är väldigt roligt och motiverande.

Jag har lärt mig massor om både PR och marknadsföring sedan vi släppte apparna, jag har ju jobbat med det tidigare på Nike också, Nike är en bra skola.

Men det räcker inte att kunna det här med PR och MF för att bli stora i USA – man måste dessutom kunna träningsmarknaden, jag har stor användning av mina erfarenheter av att ha varit där och jobbat som tränare.

Träningsmarknaden i USA är väldigt olik den vi har i Sverige. Jag instruerade pass där redan 1994-1995 som utbytesstudent och så har jag ju varit i New York två somrar och tränat folk. Och varit i New York, Miami, LA och San Diego för att dansa och träna otaliga gånger.

Nog om det, jag kan berätta lite mer om hur vi jobbar om ni är intresserade, mejla frågor eller kommentera.

Tidigare idag var Tyra, Vidar och jag på Spårvägsmuseet och lekte med Briotåg och åkte minitunnelbana med träningsbloggerskan Miss Agda och coolingen Alvar. Så väldans roligt!

Trevlig lördagskväll på er! /Caroline

Secured By miniOrange