Nike Convention 6Nike Convention 7Nike Convention 8Nike Convention 9

Lördagen på Nike Convention bestod av mestadels mingel. Det är skoj att titta på pass också, Vidar hängde med som vanligt. Var på föreläsningen med Christer Olsson, han var lika bra som sist!

Erik var med på spinning och fick utöver ett ordentligt träningspass också lyssna till fransk techno en timme, haha.. Han skulle kanske inte välja just den musiken om han hade fått välja själv.

Bra att komma ihåg som instruktör, är att inte nischa sig så smalt. På tal om det, min koreografi till morgondagens pass består av snabb och mycket tjejig koreografi till toner av Britney Spears… Haha, förväntar mig inte så många manliga deltagare på ett event med 99% kvinnliga deltagare, men man vet aldrig! Sorry killar! Jag lovar att köra något mer manligt en annan gång.

Träffade på många bekanta ansikten. Åsa instruerade ett fantastiskt danspass på morgonen, enligt ryktena, jag var på föreläsningen precis då. Terese var laddad till tusen inför sitt spinningpass. Lina lutade sig tillbaka och njöt av att konventet var i full gång i sällskap av Agneta.

Roligt att så många kom fram och presenterade sig som bloggläsare! Kul att så många hittat min träningsblogg! Ses i morgon! 12.00 är det dags att dansa med mig! /Caroline

Secured By miniOrange