stor mage i vecka 39
Undrar om det gamla klassiska modeknepet att klä sig smal med ränder på höjden och inte på tvären gäller även höggravida?

Nu är det i vart fall ingen tvekan om vad viktuppgången beror på, det där halvtjocka stadiet när folk i tysthet spekulerar om bakomliggande orsaker är passerat för länge sen.

Nu kan det inte vara lång tid kvar, träningsbloggande Anna med Trend o Träning som väntar tvillingar och är mer vältränad i 9e månaden än de flesta, icke-gravida inkluderade, undrade om jag är nervös.

Ja, för när, var och hur allt kommer dra i gång, jag hoppas på att inte befinna mig på någon allt för konstig plats och helst inte själv med Vidar.

Sist på BB så varnade de om att det kunde gå undan vid eventuella fler barn, det vore ju trevligt att hinna in på BB också…

När Vidar föddes började allt helt oväntat, även fast beräknat datum var passerat förvisso, men jag blev ändå väldigt förvånad.

Ena stunden satt jag på segelbåten Cheerio med en smarrig fruktsallad och mobilbloggade om hur härligt det var ute till havs. En stund senare, på samma ställe fast utan fruktsallad gick vattnet. Bara så där, huxflux. /Caroline

Secured By miniOrange