Bio Lilla Anna & Långa FarbrornVi fick biljetter till filmpremiären av Lilla Anna & Långa Farbrorn och vi var där alla fyra. Vidar tyckte filmen var helt fantastisk. Jag med. Erik gillade den också.

Tyra som nog är lite liten för bio ännu egentligen tyckte biostolarna var bäst. Hon klättrade upp och ned, satt på ryggstödet varvat med att sitta på armstödet, andra armstödet, stod upp, åkte rutschkana på dem med mera. Att biostolar har så många olika användningsområden.

Ännu roligare var kanske att leka tittut med dem bakom oss. Tyckte Tyra alltså. Tyra kollade även filmen, och gillade den. 4 av 5 avsnitt sedan ville hon gå ut. Bra gjort för att vara så liten tycker jag.

Efter filmen fick de isglass och ballonger. Vidar som har börjat använda värdeladdade verbet älskar om allt möjligt sa ”jag älskar bio” på vägen hem. Han säger även ”Vidar älskar Vidar”, ”jag älskar täcket”, ”jag vill ha en blå blöja, jag älskar blå blöjor”.

Bio för barn är verkligen en mysig barnaktivitet. Vidar har varit på bio en gång förut, då var det Nalle Puh.

Själv tyckte jag filmen Lilla Anna & Långa Farbrorn var väldigt bra gjord, det var en smart inledning inför varje kort filmavsnitt för att väcka barnens nyfikenhet. Fina bilder och ett barnvänligt tempo. Historier som barn kan relatera till. /Caroline

Secured By miniOrange