TRÄNINGSDAGBOK. Igår kväll var vi först på ett thaiställe med himla god mat, tyvärr kommer jag inte ihåg vad det heter. Det hade ju varit bra. Sedan kollade vi in New Yorks nattliv lite, var på klubben 40-40 och sedan Maquees.

Den senare är definitivt ett av mina absoluta favoritställen, när det kommer till nattklubbar alltså. Vi dansade i timmar till den ena grymma låten efter den andra. Så kul!

Denna morgon startade med en tur till Broadway Dance Center, för att gå på danslektion, en aning trött efter gårdagens äventyr men det var ett jättekul pass! HipHop med Spex.

Snart kommer min favoritkompis hit från Miami, vi känner varandra från Sverige men numera bor hon alltså på varmare breddgrader. Jag har längtat så tills att hon ska komma, äntligen! Detta blir en riktig tjejhelg med fokus på shopping.

Så till gårdagens shopping, vad fick egentligen följa med hem? Silverleggings med mönster från American Apparel, linnen från Mango, småblommig kjol från Forever 21 och hemlisar från Victorias Secret. /Caroline

Secured By miniOrange