“Hej! Vilken bra sida du har! Jag har suttit hela kvällen och försöker bilda mig en uppfattning om hur ska jag kunna ändra mitt liv på ett realistiskt sätt för att jag ska få min dröm form!

Just nu läste jag kostavsnittet och kom på en fråga, vad är det för skillnad på creme freche, gräddfil och yoghurt (turkisk yoghurt som finns på stor burk)? Är det fettmängden eller näringsinnehållet? Tacksam för svar, i väntan läser jag lite till på sin site!”

Svar från mig: Bra fråga! På Milkos hemsida hittade jag infon att Turkisk yoghurt innehåller 3 gram protein, kolhydrater 5 gram och fett 10 gram. Creme Fraiche Original 2 gram protein, 3,5 gram kolhydrater och 34 gram fett. Gräddfil 3 gram protein, 4,5 gram kolhydrater och 12 gram fett.

Ingen av produkterna är någon att en hel förpackning av som ett eget mål men i små mängder gör de ingen större skillnad i en i övrigt hälsosam kost. Fokusera på att äta protein, kolhydrater och fett från källorna jag rekommenderar på sidan träningskost och begränsa ovan livsmedel till nån klick här och där. Personligen kör jag ovan eller grädde, som exempelvis här, när det handlar om små mängder. /Caroline

PS: Vad roligt att du gillar nya sidan! Det gör mig väldans glad!! & lycka till!!!

Secured By miniOrange