Poworkut iPadDet är en intressant upplevelse att vara så här totalt superotränad, jag har ju knappt kunna röra mig sedan i december, än mindre träna.

Just nu längtar jag efter benböj, armhävningar och liknande och mitt älskade träningsprogram för core. Hoppas på att kunna vara igång snart igen. Bebis, bebis, kom igen nu! :o)

Planen är raska promenader och träning med Poworkout-apparna (en ny app som innehåller träningsprogram med pilatesboll och träningsgummiband, Boll & Band, släpps inom kort).

Poworkout Trim & Tone innehåller numera 24 träningsprogram och min iPhone kommer att få agera träningskompis så ofta det bara går sedan.

Nu har jag tyvärr ingen iPad (ännu), men träningsapparna finns för iPad också. Allt är liksom mycket större på den skärmen – jag blev livrädd när jag såg mig själv i det formatet på bilder och video när Susanne visade (jag gillar inte att se mig själv så och brukar försöka bortse från just bilder och video när jag själv tränar med appen, bara kolla antalet och köra och trycka klar och så vidare).

Andra verkar däremot uppskatta att vi har gjort Poworkout Trim & Tone även för iPad, vi har fått mycket positiv feedback, främst från US. Det är ju trevligt. Själv kommer jag glatt träna vidare med min iPhone ett tag till. /Caroline

Secured By miniOrange