Nu har även resväskan hittat hem. Den hade fått sig en ordentlig genomgång av säkerhetskontrollanterna. Inte för att den var så väldans välpackad innan förvisso.

Jag vet ju att de kollar ensamresande väskor ordentligt, även jag fick genomföra diverse kontroller för att komma hem, de letade visst efter “bom bom”. Det har jag också full förståelse för… De kollar alltid mig, jag har frågat varför och ung, ensamresande tjej från Skandinavien är visst en av deras profiler som alltid kollas.

Jag tycker det är ganska trist och sitta och vänta 20-30 minuter på att de ska gå igenom min sminkväska och allt annat i minst detalj och undrar alltid varför de inte kan anteckna är att jag är en sån där okej person efter så många kontroller nu.

Fast, den här gången förstår jag dem, jag glömde ju bort att jag skulle med planet för att jag satt och pratade i telefon i gaten. Pinsamt.

Så. Jag kan härmed intyga att de kollar personer som ger ett förvirrat intryck ordentligt. Skönt att veta!

Men väskan kom även en hög träningsdvds som jag köpt i Miami i inspirationssyfte och dvderna med tv-serierna Lipstick Jungle & Cashmere Maffia.

Frågan är nu vilken kvällens nästa aktivitet blir: Träning eller tv-serier? Svar: Lipstick Jungle!

Jag är helt slut efter dagens jobb och tidsomställningen med mera. /Caroline

Secured By miniOrange