Vrålåk på SkansenKöra bil på SkansenIdag ska vi till huset för besiktning, en besiktningsman kommer att utföra den, lika bra eftersom Erik och jag inte har en aning om sånt där.

Jag har packat ned ett måttband i handväskan för att mäta olika ställen. Kan knappt bärga mig, det ska bli så roligt att flytta till Österskär.

Skärgårdskänlsa året om men ändå så att det går att åka tåg in till stan. Det mesta verkar finnas i Åkersberga Centrum, sedan är ju Täby Centrum inte långt bort.

Bäst av allt är att det inte är så mycket trafik, vi bor ju nu på Kungsholmen i Stockholm där bilförarna kör som biltjuvar, struntar i att stanna vid övergångsställen och jag har hjärtat i halsgropen mest hela tiden med en Vidar som springer hit och dit eller cyklar i full fart samt en Tyra att samtidigt hålla reda på (som förvisso är mycket lugnare i jämförelse).

På tal om bilar, i lördags var vi på Skansen och körde vrålåket som ni ser på bilderna. Sån skulle man ha!

Frågan är vad vi ska hitta på denna helg. Tömma det där förrådet som vi hyrde inför visningarna kanske, tror att räkningarna finns där, de är i alla fall spårlöst försvunna.

Jag har nästan alla mina kläder där också, i garderoben hänger ett par tjusiga festklänningar för att det skulle vara fint på visningarna, men de är inga man använder varje dag. Däremot har jag använt samma jeans + linnen varje dag i ett par veckor snart, brukar tvätta dem på nätterna. /Caroline

Secured By miniOrange