KOSTDAGBOK. Helgen kost kommer här.
Lördag 22 september
09.00 Proteindrink, fiskolja & kaffe.
10.45 Havregrynsgröt med lingonsylt & proteindrink.
14.00 Fisksoppa & vitlöksbröd på Blidö Värdshus.
16.30 Glass: Solero.
18.30 och framåt. Middag på bröllopet: Lax till förrätt, 3 sorters Tortellini och Pilgrimsmusslor som huvudrätt, hallonsorbet och kaffe efter maten. Till detta: några glas vin och vatten.
Söndag 23 september
11.00 Fil & Musli på Furusunds Värdshus & en smörgås av grovt bröd med ost & tomat.
14.00 Kesellashake & Cashewnötter.
17.00 Proteindrink.
20.00 Proteindrink och Cashrewnötter.
22.00 3 st Fullkornsvåfflor med Hallon-Kesella (Lätt Kesella blandat med Fun Light Hallon) & hallonbär.