Yasuragi och 36 fullgångna graviditetsveckorJag har ju inte så många kollegor på mitt jobb eftersom jag har eget företag och är den enda anställda, däremot har jag ett mycket kul samarbete med en mycket kul person, som också har ett eget företag, Susanne. Vi gör ju träningsappar ihop och denna helg körde vi konferens.

Vi bokade in oss på Yasuragi på Hasseludden utanför Stockholm för att tokjobba. Sagt och gjort. Vi har jobbat från morgon till kväll, avslutat med ett skönt dopp i det japanska utomhusbadet klockan 22:00 innan sänggång. Mellan varven har vi ätit helt fantastisk mat och njutit av den härliga utsikten, de gånger vi kikat fram bakom datorskärmarna :o)

Jag kommer visa fler bilder från detta härliga ställe, som är ett Spa, vi hoppade över det här med behandlingar denna gång eftersom vi ville hinna med så mycket jobb som möjligt.

Det var första gången vi testade detta upplägg, att köra egen konferens i skön och kreativ miljö. En succé. Självklart kommer ni få reda på vad vi sysslat med hela helgen så småningom, vi har kommit långt men det är fortfarande en hel del jobb som återstår. /Caroline
PS: Nu är det exakt 4 veckor kvar tills den 10 november, magen växer och växer…

Secured By miniOrange