Tyra gillar KnatteskuttVidar och Tyra går på Knatteskutt, barnen får prova olika idrottsaktiviteter varje vecka under lekfulla former. Hittills har de fått göra bland annat friidrott, basket, volleyboll, orientering, brottning och fotboll. Båda tycker att upplägget är jätteroligt.

Knatteskutt finns i hela Sverige och det ingår en t-shirt i anmälningsavgiften. Det är inte vilken tröja som helst, det är en mycket speciell t-shirt. Tyra har mer eller mindre flyttat in i sin, den är en aning för stor som ni ser. Eller Tyra för liten, den går till knäna, men det är inget som bekommer henne.

Tyra har egentligen inte åldern inne men har ändå lyckats förhandla sig in i Vidars grupp. Tanken är att man ska ha fyllt 3 år men hon började när hon var 2 år och 3 månader. Hon fick dispens och jag var väl inte helt tydlig med hur liten hon är egentligen ”hon är inte riktigt 3 år ännu” sa jag när jag märkte att aktiviteterna ändå var sådana som hon klarar, hehe…

Hur som helst, hon gör aktiviteterna tillräckligt bra för att smälta in i gruppen och hon är först i ledet när ledaren säger att de ska ställa sig på led inför den typen av övningar.

Det är nog ingen i gruppen som tror att hon är så liten som hon är egentligen, dels är hon väldigt kommunikativ och så har hon ju slutat med blöja för länge sen, sånna saker är helt klart till sin fördel om man som 2-åring vill verka vara mer som en 3-åring. /Caroline

Secured By miniOrange