Vidar träffar tomtenkramVidar var laddad som få inför att träffa Tomten. Han berättade var vi bor och hälsade honom välkommen på julafton. Han berättade också att han önskade sig saker till sin tågbana och en dinosaurie. Tyra var inte lika kärvänlig, hon vinkade lite till tomten på håll. En sisådär 20 gånger.

Vidar Erik TyraSöndagar är perfekta shoppingdagar tycker jag och Täby Centrum är bästa stället om man har barn. Vi hängde på låset när de öppnade idag.

Tyra i lekrummet Täby CentrumDet finns ett superbra lekrum (ganska nyöppnat) där en av oss (Erik eller jag) kan vara och leka med barnen medan den andre passar på att gå till mindre barnvänliga butiker.

Hamleys Täby Centrumkul på Apple StoreSedan tar vi de mer barnvänliga butikerna tillsammans, där det finns lekavdelningar, leksaksbutiken Hamleys har rolig vattenlek och Apple Store iPads.

Arvid och jag i Täby CentrumLunch med pannkaka har blivit en tradition vid det här laget. Okej, nu är vi inte i Täby Centrum varje helg utan mer några gånger om året, men barnen brukar vilja äta pannkaka när vi är där. Själv äter jag allt jag kan komma över just nu. Arvid äter och äter och äter. Det är helt otroligt vad denne lille man äter. Han verkar ta Vidar på orden, Vidar säger nämligen ofta uppmuntrande saker som ”du kommer växa snart” och ”snart är du också 4 år”. Nu är de sista julklapparna inhandlade. Tror jag… /Caroline

Secured By miniOrange