JUST NU. Jobbar med marknadsföringen av PoWorkout, i utlandet. Tidigare i kväll var jag på kvällskursen i journalistik på Poppius. Journalisten Johan Brånstad gästföreläste och lärde oss en hel del om undersökande journalistik.

Nu är jag riktigt inspirerad, kanske ska publicera den typen av artiklar på Magasin GymGlam? Vi får se om jag känner mig lika inspirerad om en tid, många gånger när man varit på en riktigt bra föreläsning så känner man sig ju redo att göra vad som helst.

Till exempel som år 2005, efter en resa till Portugal. Jag var löpledare och instruktör samma vecka som Rune Larsson och övervägde efteråt att anmäla mig till ett löparlopp på över ett dygn. Haha…

Men, är det något i träningsvärlden som du tycker det borde grävas i, kontakta mig gärna. Givetvis går det bra att vara anonym. Källskyddet garanterar dig en total tystnad.

Har du till exempel blivit orättvist behandlad eller tvingats att jobba gratis? Eller känner du till något annat smutsigt? /Caroline

Secured By miniOrange