Magnettavla ikeaTyra leker med magneterVidar skriver med magnetbokstävernaVidar skriver VidarVidar och Tyra
Barnbord och stolar från Kids Concept, deras möbler med stjärnor är sååå fina. Vi (hum, jag) har beställt bord, stolar, krokar, galgar och docksäng. (Erik tycker jag shoppar för mycket…)

Magnettavla från Ikea, Vidar skriver Vidar 33, ”är du 33 år nu frågar jag” och han svarar ”nej, 3 år och 3 månader”. Så klart, det borde jag ju fattat :o)

Inramade Mulle från början av 90-talet. Nu sedan jag bor i huset kommer det plötsligt kartonger med saker som mina föräldrar tröttnat på att förvara.

Vilket är roligt, hade ingen aning om att Mulle-tidningarna fanns kvar, i dem hittade jag bland annat dessa planscher. Funderar på att byta till vita ramar dock.

barnsäng
Barnsängar från Sievä, Kid. Vidar önskade sig en gul säng när vi skulle flytta till gula huset. Han har ju inte haft någon egen säng innan, han har ju sovit med oss.

Fyndade en 200×80 och en växasäng på Blocket, träfärgade som jag målat och Erik byggt ihop till en hörnsäng. Jättebra syskonsäng.

lampa gul
Värsta designlampan från Louis Poulsen, jag kan knappt stava till namnet. Det var inte meningen. Erik och jag glömde kolla priset när vi beställde den, vi såg den hänga i lampaffären och konstaterade att det vara samma färg som sängen.

Damen i lampaffären ringde några dagar senare, när den hade kommit, Erik åkte och köpte den. ”Gissa priset” sa han när han kom hem. ”Ingen aning, 300 kronor kanske” gissade jag. 1700 sa Erik. Vidar och Tyra tycker den är fin iallafall och det är ju tur det…

krokarkrokar och galgar
Krokar och galgar från Kids Concept också, rosa tajts med kjol och blommig body från HM. Vidars tröja är förresten från Mullgrodan. Hyllister från Ikea. Detta är barnens sovrum. /Caroline

Secured By miniOrange